onsdag 29 december 2010

29 december 2010

Är ledig dessa mellandagar och gör vad jag vill, läser och plockar med fröer mm. Julhelgen har varit härlig med mycket umgänge, så en dag lite mer på mina villkor var välkommen.

Hade just kommit hem från blomsteraffären då jag fick ett otroligt tråkigt besked. En förälder till ett barn på min förskoleavdelning är borta. Ofattbart för mig, hur är det då inte för den familj som är kvar? Mina tankar går till dem.


Den här sista bilden är ett foto som jag fick igår. Vi var i Järbo hos mina föräldrar, åt en massa god mat, umgicks och hade en fin kväll. Flickan i mitten, hon med flätor är min farmor, hennes mamma till höger och hennes pappa ovan. Han var skomakare. Det var många år innan de flyttade till Sverige från Finland.


Passar på att lägga till en nyårshälsning till alla,

Gott Nytt År!
Må det bli ett skönt grönt 2011

Carpe diem!

2 kommentarer:

 1. Så oerhört tragiskt att mista en anhörig, förstår att det känns svårt.
  Roligt att få tag i ett så gammalt fint kort:) Vi håller ju på lite med släktforskning så det är guld värt med foton och historia bakom:) Ha ett gott Nytt År vi hörs nästa år/Monne

  SvaraRadera
 2. Tragiskt för den familjen att tappa en av föräldrarna. Man tar ju för givet att julen ska vara glädjens tid, tyvärr är det inte så.

  Önskar detsamma till dig Anette!
  Ett Gott Slut och ett Gott Nytt Odlingsår!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...