fredag 14 september 2012

Så sent

Sommaren dröjer kvar med långblommande klematisen 'Alionushka'. Framför sparrisen glöder glanskörsbäret tillsammans med några dagliljor. Vid utemöblerna står ännu en mängd krukor. Efter helgen blir det annorlunda.

Skuggliljeknopparna kommer (nog) inte att hinna med i år. Börjar vackla när det gäller höstsilveraxen. Får nöja mig med bladen och de högväxta spirorna. 2 meter. Saknar också alla amiralfjärilarna som besökte de doftande blommorna förra året.

I posten idag kom ett väl senkommet nummer av "English Garden". Var så nöjd genom nästan hela tidningen ända tills sidan om "nästa nummer". Det finns till försäljning 15 augusti...undrar om och i så fall när det kommer ända till min brevlåda i Torsåker...
Trevlig helg alla!3 kommentarer:

 1. Det blommar fortfarande en hel del här också och 'Alionuschka' och 'Juuli' är pålitliga blommare som alltid;) Nästa vecka ska vi börja ta upp alla fuchsiakrukor till "stallet", de brukar stå och torka upp lite i krukorna innan jag klipper ner dem. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Tröstar det något att våra silverax inte ens orkat gå i knopp i år? Det ser fortfarande väldigt inbjudande ut vid din sittmöbel:)

  SvaraRadera
 3. undrar om du hinner få nästa nummer innan jul:)
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...