lördag 29 december 2012

Ska, skulle ha..., har...

Ska snart börja sticka, bara jag hittar stickorna. Det var många år sedan sist. Mönstret verkar lätt och det behöver inte vara klart förrän april!

Skulle ha skrivit en liten anteckning om vad dessa russinlika fröer är för något. Några av dem hade tunna centimeterlånga skaft. Någon som har ett bra förslag?

Har fått iväg frölistan till Sta. Få se vad det blir i den godispåsen, när den väl kommer. Lite smågodis kommer i maj från http://www.spezialplant.nu/. Väldigt lite, men nödvändigt förstås.
 
Lite grann har jag börjat plocka bort "julen". Förra året hade vi knappt något alls, då firade vi ju nere i Skåne, så i år hade jag dekorerat nästan precis överallt.
 
Passar på att önska alla ett Gott Slut på detta året och en Gott Nytt Trädgårdsår!
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Spennende med ditt nye strikkeprosjekt! Ha et godt nytt (hage) år!

  SvaraRadera
 2. Åå så kul att få börja sticka till barnbarnet:) Tyvärr kan ja inte hjälpa dig, känner igen det men kan inte komma på vad det är...
  Sta:s önskelista skickade ja in för ett tag sen...och hoppas jag får någon och inte har lika otur som du haft i flera år.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Så underbart roligt att vänta på första barnbarnet:) Tyvärr ser jag inte vad det är för fröer. Ha ett Gott slut och ETT GOTT NYTT ÅR/Monne

  SvaraRadera
 4. Nu blev jag inspirerad att ta fram min halvfärdiga stickning igen. Hör liksom vinterkvällarna till. Dock storlek 6 på stickorna. De där tunna trådarna du ska arbeta med skulle jag bara trassla ihop.
  Gott Nytt År till dig också.
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
 5. Gott slut till dig också och lycka till med stickningen.

  Många hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 6. Kan inte heller hjälpa dig med fröerna tyvärr. Så skoj att sticka smått!Du kommer att hinna en hel garderob innan våren ropar på dig :)

  SvaraRadera
 7. Duktig du är som ska sticka, själv har jag tyvärr inte stickat något till mina barnbarn, känns lite grann som en svunnen tid att sitta med en stickning.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Gott nytt år på dej oxå :) Kram Suss

  SvaraRadera
 9. Hejsan Anette!
  Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt 2013 och att du hinner med allt du vill och att någon kunnig känner igen fröerna...!/Anja

  SvaraRadera
 10. Jag blev alldeles ha-galen när jag kikade in hos Lars. Önskelistan är låååång. Får gå igenom den några gånger till innan beställningen görs.
  Klart vi ska ha trädgårdsrundor! Så fort det blir grönt!
  God fortsättning på det nya året!
  Kram!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...