onsdag 27 januari 2010

Gamla bra sommarbilder


"Sommar"
Bilden får representera "Sommar i P1". Ett program jag så långt det går, försöker ta mig tid att ligga och lyssna på. Det finns så många öden och goda berättare värda att lyssna på. Tänk att ligga just där under ett tak av fullt med äppelblom. Hängmattan är bara en av alla platser där man kan stanna upp en stund och bara va´. Carpe diem

Sommarkvällspromenad, jag tar in vad som är på gång. Knoppar som lovar gott är minst lika fina som de utslagna rosorna. Den här rosen har sin historia. Första sommaren syntes inte rosen, här växte en rejäl riddarsporre. Följande vår skulle jag bara klippa bort det gamla riset; då stack jag mig, inte på riddarsporren förstås, hittade rosen mitt-i. Rensade upp ikring rosen och alltsedan dess har den verkligen visat sin uppskattning.


Sommar, härligt att kunna strosa runt örtagården. Fingra på örterna och känna dofter! Mmmm...


Sommar. Lätt att hoppa upp på cykeln och ge sig ut på tur. Ibland är jag "snäll" mot maken och lämnar kameran hemma. Här hade jag den med mig. Hur skulle jag kunna avstå detta motiv!??

Eller det här?


Jungfrun i det gröna, dilliga!


Sommarkväll i rosengården.

Sommaren närmar sig slutet. Morgonen är inte lika varm och skön, snarare något kylig. Magnoliarabatten har sin storhetstid nu.

2 kommentarer:

  1. Så bra att att AoT´s trubbel fick igång ditt bloggande Anette och fört mig till dina fina bilder. Jag gillar också trädgård och fotografering och försöker trots hög ålder lära mig nytt.

    Ulla

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...