fredag 26 oktober 2012

Blooming Friday /"Energi"

"Energi".
Lider av energibrist pga problem med en tand. Tänk att så lite kan påverka en så mycket. Utredning pågår. Nåja, nog om denna min energitjuv..

Här kommer maten nästan för sista gången till talgoxens unge. Morgonen därpå hade den fått nog med energi för att flyga ur boet.

Stenknäcken har extremt kraftig näbb för att kunna få sin dos energi ur körsbärsskärnor.

När så vintern kommer....

...tittar jag på gamla bilder, såsom det en gång faktiskt var...
...det ger mig energi till att tänka ut nya planer...

....såsmåningom kommer ljuset åter!
Efterlängtat ljus. Energi som ger liv.

De där planerna? Många gånger bara en ofullbordad dröm. Ibland blir de till verklighet. Som i sin tur ger ny energi till nya projekt.
Fler bidrag finns hos Pilgrim på Bland rosor och bladlöss. Kika in där!

Jag välkomnar Marit som ny följare! Jätteroligt med ännu en, ni är faktiskt 82 stycken. Sporrar mig och ger energi till att fortsätta. Fotograferandet har avtagit i frekvens, likaså bloggandet. Det är en liten säsongsbetonad svacka,  men då och då kommer det att komma nya inlägg.

Ha en härlig hösthelg alla.

15 kommentarer:

 1. Energin kan inte alltid ligga på topp och man får vara glad när den kommer! Att titta på bilder är ett bra sätt tycker jag med är ett bra sätt att tanka energi

  //Veronica

  SvaraRadera
 2. Aj då, hoppas tanden rättar sig till, sånt kan suga musten ur en. Många energikällor har vi trädgårdsmänniskor, härliga sommarbilder och skaparglädjen är definitivt en av dem. Fint tolkat och jag bara älskar dina rabattbilder, njuter :-)
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 3. Hoppas du snart får må bättre!!Inte kul med spökande tänder.
  Vilket underbart bild på den matande fågelungen!!!
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 4. Bilder ger mig energi. Både att titta på och att själv skapa. Visst är det så att många planer aldrig blir av men det är lite det som är tjusningen.
  Ha en härlig fredag!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Usch ja tandproblem kan verkligen stjäla all energi man har .Hoppas du får hjälp snart.Kram.

  SvaraRadera
 6. Härlig bild! Och bra idé, ska också sätta mig och rota igenom sommarens bilder när mörkret lägger sig ännu tätare ute. Lite mysigt är det allt att få gå ner i varv också. Men inte mysigt med tandvärk!

  SvaraRadera
 7. Vilken trevlig bildserie! Det är ju precis så det är, på vintern får man energi genom att titta på alla sommarens bilder och drömma och planera:):
  Ha en fin fredag och hoppas det ordnar sig med din tand.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Underbar tolkning;) Usch vad jobbigt med tandvärk;( Lider verkligen med dig. Sitter också framför datorn med sommarbilder och får energi till att fredagsstäda;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 9. Å jag som precis blev befriad från en besvärlig tand, nu ska det bara läka, men det känns så skönt. Det är verkligen störande att gå omkring med ont i munnen mest hela tiden och som du säger onda tänder tar mycket av ens energi. Hoppas du får hjälp med din så fort som möjligt!

  SvaraRadera
 10. Usch, trilskande tänder är inte kul. Hoppas du slipper den energitjuven snart. Vilken underbar bild på talgoxarna. Härlig trådgårdsbilder också.

  SvaraRadera
 11. Så fint fotot på talgoxen är. Ja, tandvärk är ine kul. Fick ordentlig sådan utomlands en gång. Det var inte roligt. Hoppas det löser sig för dig och ha en fin helg.

  SvaraRadera
 12. Vad fin bild med talgoxen :) Kram suss

  SvaraRadera
 13. Härlig bild på talgoxen. Vintern längtar jag inte efter men vad hjälper det, den kommer nog ändå. Ofta kan den ju vara riktigt fin :-))
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 14. Fina, energigivande bilder du visar återigen! Talgoxebilden helt fantastisk! Hoppas att du blir kvitt energitjuven i tanden snart och får tanka energi i stället! Hoppas på en trevlig helg! :) Mia

  SvaraRadera
 15. Så bra du fångat talgoxen på bild.
  Trevlig fortsättning på helgen!
  Luna

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...