onsdag 29 september 2010

Hittat vårtecken!

Sista? löken blev nerplanterad igår. 223 stycken av olika slag.
Många går i vitt; tulpaner 2 sorter, narcisser 11, våriris 3, krokus 2 och snödroppar 2. 
Det blir fint till våren.

Passade också på att leta vårtecken.
Jodå, de finns.

T ex, magnolian 'Susan', en av buskpionerna, en av de ungerska blåsippornaEn som tjuvstartat!


Carpe diem!5 kommentarer:

 1. Oj vad lökar du planterat det kommer att bli som en dröm:) Visst är det underbart när man ser alla dessa små knoppar/anlag som bara väntar till våren, det är riktigt hoppfullt:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Så mycket lökar du planterat!! Det kommer ju att bli alldeles ljuvligt hos dig till våren...eller långt innan så som det tjuvstartat hos dig. Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. De två första åren planterades nog 500 lökar om året. Nu har det kommit ner till hälften denna femte höst här. Nästa år kanske bara 200, vem vet...
  Jag drömmer redan om vårens fägring!(Mittemellan hostattackerna, jag är såååå trött på förkylningen) Annars är allt bara bra!

  /Anette

  SvaraRadera
 4. skönt att se att det finns hopp om att det kommer en vår..jag har inte satt så mycket lökar som du men lite har det väl blivit iallafall.
  Ha det gott!! Berit

  SvaraRadera
 5. Hej Anette!
  Fina höstbilder du visar!
  Har också beställt en massa lökar från Eurobulb. Fick meddelande om att de sändes från Holland den 28 sept, så de är på gång.
  Undrar om jag kan vara lika duktig som du är, och få ner alltihop. Förra året hann vintern före mig, så jag fick plantera några under våren. Det gick faktiskt mycket bra det med!De blev litet försenade, men blommade fint!

  Kram Märit

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...