lördag 8 oktober 2011

Guld- och silverkant

Härlig dag idag!
Imorse packades trädgårdens sista växter ner för vinterförvaring. Det var några kannor och dahlior.
Vid lunchtid drog vi iväg till yngre favoritsonen och hans flickvän. Förutom en massa god mat väntade mig en present från sonens "svärföräldrar" till mig! De tyckte denna underbara trädgårdsängel passade mig!
Jag är väldigt glad över den.

"Bringing forth a garden of love and beauty"I fönstret hos dem:
"Together"

På förmiddagen letade jag fotomotiv i trädgården. Ville ju prova nya kameran! På ett ställe syntes blått där blått inte borde vara idag. Kom närmre och vek bort vissnande pionblad. En iris blommar igen. Den heter 'Silver Edge'.

Det råkade bli ett besök på Blomsterlandet som har en mängd läckra orkidéer i utställning just nu.
Där blev det tre nya, narcisser förstås, 14 lökar att plantera imorgon.
Den i mitten har en speciell historia. Läs där under "noteringar".

Välkommen till min blogg Sandy!
Ha en härlig lördagskväll alla!


4 kommentarer:

 1. Vilken fin present du fick:) En sådan har jag själv fått av vänner och jag blev också jätteglad;) Har också haft irisar som blommat om nu på hösten och det är ju lite tokigt eller hur? men man blir ju glad över detta fenomen också:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Vilken helt underbar present du fick.Ja här har en del vivor börjat om att blomma, och i natt var frosten hit och hälsade på så nu är det tyvärr över för i år.
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 3. Åh vad fina den lilla trädgårdsängeln var (och vilken vacker bild) förstår att du blev glad! Vad kul att få se Silver Edge, Monica den ängeln hade en hel rugge som jag fick när hon delade sin, kommer att bli jättefin i schersminrabatten och den har fått en extra liten våtbädd lite längre ner under sig. Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Åh den är underbar, jag gillar verkligen de där änglarna, men den här var nog finast av alla. Den har jag inte sett förut. Irisen Silver Edge är jag på jakt efter, den är sååå snygg!
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...