söndag 8 januari 2012

"Hemme"


Båten gick iland före 12, men än gungar det  i huvudet mitt. Båten, det var färjan från Visby till Nynäshamn imorse. Ett stycke blåste det 15 m/s.... i motvind....Sedan många timmar i lastbilen....Hur kommer det sig att vi gjort denna resa då?
Jo, yngre favoritsonen och hans flickvän behövde flytthjälp, såklart vi ställde upp.
Tyvärr var jag inte i min bästa form efter en att ha varit magsjuk årets första vecka. Det jag hjälpte till med i flytten blev i min hastighet.
På lördagen blev det lite tid över till en promenad inne i Visby. En del bilder togs, återkommer till fler en annan dag.


Nu ska jag ordentligt kolla namnet på rosorna till provodlingen. Under tiden jag varit borta har mejl kommit med de spännande provrosorna. Alla rosorna kommer från USA och tillhör Easy Elegance-serien.
Mystic Fairy, My Girl, Snowdrift och en alldeles ny med det ytterst lovande namnet Black Velvet.

Ha en bra fortsättning på januari alla!
 

3 kommentarer:

 1. Oj har du haft magsjuka, inte kul!ska du också provodla rosor ska bli spännande och få följa det.Dina rosor hade underbar namn som lovar mycket iallafall.
  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 2. Både magsjuka och en gungig båtresa skulle vara nog för att knäcka vem som helst:( Men vad gör man inte för sina barn:) Hoppas nu att du snabbt återhämtar dig och kan njuta och glädjas över dina "provrosor" ;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Nu har jag haft tid att läsa lite noga, hoppas du piggnat till ordentligt nu. Vilka fina bilder du visar från skåne och Ystad. Efter att ha läst detta förstår jag att du också har en bit att resa för att träffa barn, konstigt att de måste flytta så låångt hemifrån...men det viktigaste är ju givetvis att de trivs och har det bra. Vi har en dotter i Ystad och jag har verkligen lärt mig att tycka om den staden samt 1 son och 1 dotter i Stockholm så det blir långa resor även för vår del. Ha nu en bra vecka.
  /Lotta

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...