måndag 9 april 2012

Små pärlor

En gammal sorts begonia. Jag fick den för ett par år sedan. Visst har blommorna en fin lyster!Sista dagen för den här krokusen 'Blue Pearl'. Några blommor har redan fallit. Imorgon faller nog resten. Då får jag kika på 'Tricolor' istället, såg att den är på gång nu.

Crocus versicolor 'Picturatus', den minsta lilla krokusen i min trädgård. Tumnagelstor. Intill växer en aubrieta, dess små blad syns lite på andra bilden.
Jag fick en ovälkommen present med mig från Gotlandsresan. En skånsk förkylning, som yngre favoritsonen och hans flickvän i sin tur tog med sig från sitt Skånebesök helgen innan. Få se hur den utvecklar sig. Hoppas på det bästa.

Ha en skön annandagpåsk-kväll!


2 kommentarer:

 1. Håller med om att begonian hade en fin lyster. Ibland ser man detaljer nästan bättre när de kan förstoras på skärmen. Riktigt läckert!

  Lilla "Blue Pearl" har jag i Bergslagen och där har varit så kallt på nätterna att den nästan dukat under. Ledsamt på en sån fin krokus, en krokus som annars brukar älskas av våra humlor.

  Ha det gott
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Verkligen en vacker lyster, alldeles skimrande! Förkylningar är inte roliga varifrån de än kommer;( Hoppas jag klarar mig från det för vi åker till Älvsjö på torsdag så jag vill inte bli sjuk. Ha det gott och krya på dig/Monne

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...