tisdag 22 maj 2012

Premiär för narcissen 'Royal Princess'


Passar perfekt idag. Just att narcissen 'Royal Princess' skulle slå ut. Dopdagen för lilla prinsessan Estelle.
Sitter och ser sammandraget på tv:n, eftersom dagen gått åt till arbete (fm), och sedan var det dags för det årliga tandläkarbesöket. Nu är det avklarat!
Ny 2011, blommar idag. Det stämmer för både för blomman och prinsessan!Japanska vallmon kommer att spricka ut vilken dag som helst. Det gula i bakgrunden är gullflocka. Lite på sidan, utanför bild blommar den gula irisen, Iris bloudowii. Bakom dessa har rosenpionernas knopp tagit färg. Ovanför frodas några buskpioner.
 Ett litet glädjeskutt gjorde jag faktiskt när jag synade denna kruka, med flera små gröna nykomlingar. Ojojoj, hur kommer det nu att gå? Nu måste jag ta reda på allt hur den här skönheten vill ha det. Bytt till mig fråm Siv i Färnäs.
Idag var det så härlig sommarvärme här. Årets andra gräsklippning är klar. Tredje blir på söndag, för på måndagkväll väntas trädgårdsbesök!

Äldste sonen hamnade förresten i dagens  Aftonbladet.

Ha en skön tisdagskväll!

3 kommentarer:

 1. Upphör aldrig att förundras över outslagna vallmons osannoliga svannacke. Mycket fotogenique!
  Ha det gott! Laila

  SvaraRadera
 2. Vilken söt Narciss! Säger som Laila, vilken svannacke. Kommer i håg första gången jag såg vallmoknoppar och trodde att de höll på att vissna:) Kul för sonen:)) (och dig med;)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Mycket fin narciss! Vallmobilden är helt underbar! Vet inte riktigt hur den vallmon ser ut, men av knopparna att döma är den i varje fall ljus.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...