tisdag 2 februari 2010

2 februari 2010

För bara nåra veckor sedan petades årets första  fröer ner. Nu grönskar det i några krukor! Jag njuter av de gröna hjärtbladen och drömmar om vad dessa små ska åstadkomma i framtiden.


Idag var första dagen i år jag kände solens värme. Äntligen! När så solen gick ner, då kom vinterdimman. Till slut syntes knappt granngårdarna. Kall utsikt. Det här är Dagens bästa:En jämförelse, varmare utsikt. I juli. Inte undra på man längtar...Husspekulant i trakten? faktiskt är det grannens tvärs över vägen.

s k Kronblomsvillan till salu

6 kommentarer:

 1. Hej Anette! Kul att du också börjat att blogga. Och så fin din blogg är. Jag tycker det är synd att du slutat med "Dagens Bästa Bild"!

  SvaraRadera
 2. Förstår att du njuter av det första frösådderna, det är något visst. Här börjar det också röra lite på sig i krukorna men det är mest sticklingar just nu som jag kan pilla med:) Här har snön vräkt ner hela eftermiddagen så någon sol har jag inte kunnat glädjas åt. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Ing-Marie, jag har inte slutat med dagens bästa bild, jag har bara tagit loss "tårtbiten" från AoT och börjat här istället, med just de bilderna.

  SvaraRadera
 4. Jag längtar efter att komma igång med mina frösådder, men det känns fortfarande för kallt i växthuset och all jord är hårdfrusen. Det är härligt att se bild på hjärtbladen.

  SvaraRadera
 5. Det är väl ingen idé att längta till någon annan årstid när du kan ta så fina bilder i vinterskymmningen?

  SvaraRadera
 6. Hej Anette!

  Jag upptäckte din blogg för kanske en vecka sedan, eller när det var. Underbara bilder! :) Älskar förstås bilden hemifrån oss i midsommarnatten. Då känner man sig som hemma. :)

  Moa

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...