söndag 3 juli 2011

Dagens besökare visste inte heller...


Ingen besökare visste, vad jag fått eller sått. Etiketten är väck, om där ens har funnits någon. Vad skulle detta kunna vara för växt?
Besökare ja, i förmiddags kom 19 intresserade trädgårdsmänniskor från Dalarna. Deras första stopp för dagen var här. Vi gick runt ett tag. Jag berättade om olika delar i trädgården. Fick massor av frågor förstås. De avslutade med fika, det satt folk nästan överallt. Vi har 24 sittplatser, plus en del upphöjda ställen där man kan slå sig ner.Så plötsligt hade de åkt vidare, bara en kilometer upp till Bergabackens pelargoner.


Det fanns de som var hit för två veckor sedan, i ösregn då, i blåsväder idag.
Lite märklig känsla, det där att ha en massa besökare i den privata trädgården.
Dagens besökare verkade nöjda, många plantor sålda. Den fyllda bergspionen hade jag kunnat sälja flera av. De jag har uppkrukade är reserverade eller så är jag osäker på rotbildningen. Någon sa att det var billiga plantor. Så sa de förra året också. Så iår hade jag höjt priserna, inte tillräckligt tydligen. .

Ha en skön avslutning på söndagen alla! Här ska hållas i hatten, så den inte blåser bort.

4 kommentarer:

 1. Låter som du och dina besökare har haft en toppendag i din underbara trädgård! :) Du ... jag tingar gärna en bergspion om du inser att du har någon extra som du vill bli av med.. ;)
  Massa kramar och hoppas vi ses snart!

  SvaraRadera
 2. Härligt när det kommer intresserade och trevliga människor på besök:)) Verkar som om ni hade det trevligt:)) Förstår att pionen var eftertraktad den är så jättesöt. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Den där översta är med all säkerhet en himmelsblomma, Commelina.
  Anna-Karin, ok du får plats i kön!

  /Anette

  SvaraRadera
 4. Så härligt det låter. Längtar tills jag får visa min trädgård.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...