söndag 10 juli 2011

Konsten att packa växter

Har på dagen haft besök av trädgårdsturisterna Berit (My rented garden) och Ulrica. De har på en vecka lyckats att se massor av trädgårdar och plantskolor. Idag hade de styrt norrut och pausade här i Torsåker.
 Bilen var rätt fullpackad, men ännu lite mer hittade de här i trädgården.

Det blev en rundvandring i både trädgård och inne, innan vi satte oss på balkongen för lunch. Många diskussioner om växter, några av mina frågetecken har fått svar. Ett par fina småplantor kom de med också, alltid välkommet! Vi har aldrig träffat varandra tidigare, ändå kändes det nästan som om det var en vän jag inte sett på länge. Det var ren glädje att ta emot dessa på besök!En timme efter deras avfärd hemåt har det nu börjat droppa lite från himlen.

Ha en skön söndag alla!

6 kommentarer:

 1. Alltid härligt med trädgårdsfrämmat! (:D Snacka om shopingtur, underbart! Den bilden med bilen och växterna ska jag ha nytta av när folk klagar på mej, nä, vadå, jag shopar inte mycket växter, se här! (:D

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om att det kändes som om man träffat dem förut och "kände" dem;)) Underbara tjejer, tyvärr skulle vi bort på eftermiddagen annars skulle det varit så roligt att bjuda dem på något. Bilen var välpackad;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Låter väldigt trevligt. Gillar bilden på bilen, känner mig genast ganska sansad när det gäller växtinköp.

  SvaraRadera
 4. Det är något särskilt med trädgårdsbloggare! Generösa, nyfikna och genuint intresserade! Alla jag träffat har varit underbara människor.
  härlig bilbild!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 5. Ha ha, snyggt packad bil!!

  SvaraRadera
 6. Tack själv Anette och Roland för en underbar lunch och underbar rundtur i både trädgård och inne.Håller med dig det kändes inte som vi var obekanta:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...