fredag 20 april 2012

Godsaker på glasverandan


13.24 signerade jag leveransen från Eggerts plantskola i Tyskland. Två dygn försenade. 46 timmar för att vara mer exakt. Rekommenderar denna leverantör, fina plantor, bra packat, snabbt levererat. Det sista med viss reservation, andra verkar ha lyckats bättre. Jag har fått vara detektiv. Tre timmar efter att jag hittat dem, ringde postens kundtjänst som jag reklamerat till, då visste de också....

"-Jag var här i onsdags, trodde inte telefonnumret på lapparna var till mig". Jag orkade inte bemöta chaufförens ord med annat än "-Tack och trevlig helg". Fick ett leende tillbaka.

Det tog mig två timmar att paketera upp, ville inte ha halmen överallt. Med hjälp av blå IKEA-kassar mm är halmen borta, men det doftar "hoppa i hö" i hela glasverandan. Allt står kvar för snön har dalat ner här idag.
De barrotade ligusterhäcksplantorna ser ut att må fint. De var packade i fuktig halm. Behöver inte gå i kompostkvarnen. Nu står de och drar vatten inför plantering. Hoppas den blir av imorgon. Då ska sista hålet täppas till. Häcken var femdelad med tomma stråk, när vi flyttade hit.

Godsakerna, mmm, de är bland annat :Ha en skön fredagskväll
3 kommentarer:

  1. Vilken lycka att det kom till rätta före helgen!!Himla många gobitar också...
    Ha en underbar helg!!

    SvaraRadera
  2. Åh vilken tur att du hittade dem innan helgen! Vilka läckerheter du köpt:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...