tisdag 15 maj 2012

Hamnade i tidningen...

..två sidor i lokala annonsbladet. (sid 45-46). Vid det första inbokade besöket hade det fallit 7 cm snö, några dagar senare blev det av. Lite besvärande att vara framför kameran. Nu är det gjort och så här blev det:Då blommade ungefär 50 olika, idag blev siffran 85, eftersom 60 tillkommit och 25 slutat blomma. Hängde ni med i matematiken?
Till exempel blek klocklilja (28 blommor på den här plantan), kejsarkronorna, 'Jack Frost', sockblommorna, och Trillium.


Lite svårt hinna med allt som händer, samtidigt som det finns en hel del att göra. Lyckligtvis hade "de" fel i regnprognosen idag. Jag slutade tidigt och hade hela eftermiddagen ledigt. Planteringskön minskade en aning! Förhoppningsvis blir den ännu mindre imorgon förmiddag.

Ha en skön vårkväll!


5 kommentarer:

 1. Kul att du var med i tidningen:) Visst är det läskigt att stå framför kameran? Man känner sig "uthängd" på något vis fast kul ändå:) Så mycket fint som blommar hos dig, hoppas att vädret håller i sig både hos dig och mig:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Din trädgård är då värd att visa i tidningen, så det var roligt!
  Många rara växter du visar!

  Kram! Märit

  SvaraRadera
 3. Det blev ju jättebra!!! Din trädgård som jag fått förmånen att vandra i är såå fin!!När ska du komma och vandra i min???
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. I'm very glad that your garden has been photographed in the magazine. This is amazing! Congratulations!
  A great and wonderful garden plants.
  Have a great day !

  Aukse

  SvaraRadera
 5. Men så roligt att få bli uppmärksammad i tidningen, Grattis!
  Du har gott om spännande växter att visa och berätta om.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...