tisdag 29 januari 2013

Många frön


Igår såddes de första fröna. Det blev några nya pioner och lite annat smått och gott. Passade på att ta några bilder. Fröna har så olika utseende. Om bara en bråkdel av de tar sig, kommer jag om några år att ha en hel del nytt!
De här ska ut idag.

 

 
 

 
Plockar in fler och fler växter i mina listor på nya bloggen. Nu senast har rosorna kommit dit. Trodde jag hade 50, men fick ändra till ungefär 60. Ros-, pion-, daglilje- och klematislistorna är om inte helt komletta så närapå i alla fall.
Det kommer allt närmare ett första inlägg hos Solbackens trädgård.
 
Mer positivt är all den snön som raskt smälter undan. Nu börjar gruset på gårdsplanen synas. De stora groparna där rådjuren nattat i snön på gräsmattan, där syns nu gräset.
 

6 kommentarer:

 1. Ska verkligen bli spännande att se din nya blogg med alla växtlistor:) Här har det töat rejält de sista dagarna också:) Har sått lite fröer men det vill inte riktigt gro så jag har tappat sugen lite:( Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Ska bli kul och få följa med över. jag har redan varit där och tjuvtittat:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Hej Anette!
  Härligt att åter få ner lite frön i jorden.
  Fint collage på fröernas olika utseenden.

  En ny blogg på gång låter spännande.

  Önskar dig en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Härlig bild på fröerna! Det har du rätt i, de är väldigt olika... Vad du är duktig som gör listor.. Jag önskar att jag hade den ambitionen också. Det ska bli väldigt spännande att se och följa din nya blogg!
  Här på Österlen töar det också, men det är väldigt moddigt så jag måste ut och försöka skotta innan jag åker iväg, för det är "skithalt" mellan husväggarna...
  Ha det gott!
  Carina

  SvaraRadera
 5. Säger som de andra; en jättefin bild på de olika fröerna!

  Ska bli roligt att följa din trädgårdsblogg!

  Kram! Märit

  SvaraRadera
 6. Härlig bild, de är så vackra fröerna. Vad kul det blir att titta in på din nya blogg sen och se alla växtlistorna :-) Ha det gott !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...