söndag 17 juni 2012

Intensivt

För talgoxeföräldrarna som matar och matar. Jag fick ta många innan den här bilden.


Emellan 10 och 16 var det högst intensiva timmar här. En loppisdag i hela Torsåker tror jag. Massor av folk passerade i utrymmet jag har i lilla ladan.
Regnet vräkte ner nästan hela tiden.  Leriga stigar anas i gräsmattan. Flera som tog sig en titt i trädgården hade berömmande ord till mig. Många av dem gick omkring leende, pekade på olika planteringar och pratade med sitt sällskap. Ibland kunde jag peka ut vissa delar och berätta lite, men loppisen tog den mesta tiden. En massa överskottsplantor såldes. Köparna tyckte det var en stor fördel att kunna se respektive växt i sin miljö, storlek och växtsätt.

Efter stängningen tog vi itu med förra årets loppisfynd från grannarna, en stor kraftig järnring för 30:-. Med hjälp av höga stegar lyckades vi trä över den över bigarråträdet. Blir bra när den kommit ner en bit i marken och flocknävorna brett ut sig.
 En utsiksbild från balkongen mot norr.
Vrider jag blicken åt söderut ser det ut så här. Mittemellan de vyerna kan jag  se och lyssna på fågelungarna i holken. Vem vet om de är utflugna imorgon?

Imorgon blir en särskilt rolig dag. Bland annat ska jag besöka en trädgård, för att efter det ta emot en besökare här hemma.

Ha en ny skön junivecka!

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt fint fångad talgoxe med unge! Gratulerar!

  SvaraRadera
 2. Wow så grönt och lummigt det är hos dig! :) Underbart!
  Kul att du kommer idag. :) Det verkar bli bra väder också. Jag kan smita lite tidigare än beräknat så jag är hemma iaf från 14 så du vet. Jag har mailat dig!
  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Fina vyer från din trädgård,talgoxen som matar ungen tar priset.Jag är liiiite avonsjuk
  Juni är underbar

  SvaraRadera
 4. Försommarvackert som bara den! Och den där ringen, vilken perfekt kant. Tur att trädet inte hunnit bli större :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...